text

kako je chuck-e sir ne kockanje

Svece su ostali blizu vrhu NFL poretku uprkos izgubiti star quarterback Drew Brees, dok Medvedi imaju također bio iznenađujuće dobar bez startnom beku Mitch Trubisky od gubim ga u 4 Nedelje kako je chuck-e sir ne kockanje.

Mrzim gledati ovaj tip je zabavno gledati, ali on je stvarno nije zabavno gledati kad ti moraš da igraš protiv njega." U kasno popodne akciju, Baltimore Gavrani (4-2) putovanja u Seattle (5-1), sa Seahawks ocijenjena kao tri tačke omiljeni kako je paljenje poker pravni. Ravensima bi trebao biti pojačani malo po dodatak cornerback Marcus Peters, ko je kupio od Los Angeles Rams ranije u toku nedelje kako je kocka dohodak oporezovan. Dallasa je na tri utakmice gubitničkim nizom – ukljucujuci gubitak prethodno pobijedili Jetsi prošle sedmice – ali još uvijek doći na meč kao 2.5-poenta je omiljena preko Orlovi. kako je kockanje je kao bolest.
Raidere možda nije došao u sezoni sa mnogo tračeva, ali su pobedili ravno dva, uključujući i pobjedio sa 24: 21 pobjedu nad Medvedi prošle nedjelje dualit 46213 4 slot lite toster u platno bijele završi. Na vrhu igre na Tjedan 7 NFL prošlost sve karakteristika kući favorita, ali nijedan od njih nije bio s obzirom lako zadatke, kao stanju da poseti timovi su dolazi sa mnogo svirati. I zbog povrede da Pat Mahomes potencijalno odlazi Poglavice ranjiv, Oakland možda biti primoran igraju sami nazad u AFC Zapad rase ili bar prikazivali vodeći džoker kandidat. Peters je ocenila kao jedan od najboljih uglove u ligi u proteklih par sezona, i Gavran trener John Harbaugh je uzbuđen da bi ga na terenu protiv eksploziv Seahawks uvrede.