world-news

kada ladica s čarapama isporuka mjesta ažurirati

Ipak, Burne pozdravio vijesti u 11 h pregled: "zahvalni Smo vlada počinio da radi pregleda rano u 2019," ona je rekla iGB. Ali do tada, šteta je već možda uradio. To ne može biti dovoljno brzo." Pregled možda bio izazvane studiji Dablin Univerziteta Počasni Vanredni Profesor Anthony Foley, odobren od PANCIRKE, koji baca sumnju na vlada je projekcija to novi porez stopa će donijeti od 50 miliona dolara u new prihoda. "Ministar Donohoe će nastaviti borbu sa industrija sa potencijal da pogledaj pitanje u kontekstu Budžet 2020," Odjel za Financije glasnogovornik je rekao iGaming Posao ovaj tjedan kada ladica s čarapama isporuka mjesta ažurirati.

Matematika je jednostavna: povećanje poreza, 2 posto će staviti ih u insolventnost kada ladica s čarapama božić isporuka mjesta otvoriti. "Ovo je kritičan kao da će to dokazati kako 100% povećanja je jednostavno porez na posao i neodrživo.

Porez na klađenju srediti će duplo od jedan posto da dva posto od januara 1, kao što je predviđeno u Donohoe je 2019 budžetu, ali ministar finansija je naredio hitnu pregled u povećanje poreza — da će biti gotov do kraja Q1, 2019 — koji bi mogli na kraju voditi do svoje ukidanje kada ladica s čarapama isporuka mjesta postane dostupno. Prema Irski Kladionica Udruženje stolicu Sharon Burne, kladionici koju smo zatvorili je u industriji u redu ivicama i mnogo nezavisne samo drži oko 0.75 da 0.80% od ukupne klađenja stavljen jednom svi troškovi su plaćeni poker lice lady gaga traduzione. On je predložio da deset posto porez na odvratno profit za trgovački kladim i 20 posto za online operatera bi povećati industrija je doprinos državne blagajne od 25 miliona eura ($u odnosu na 28,3 miliona) godišnje, zadržavajući nezavisne kladim prodavnica na površini.. Tokom rasprave prošle nedelje u Dáil – Irski niže kuća — Nezavisni Član Dáil Michael Healy-Rae tvrdi porez na odvratno profit bi bilo prikladnije od poreza na klađenju podnijeti.