gambling-news

sve na voz slot mašine

djusted zarada prije kamata, oporezivanje, amortizacije i amortizacije (IBIT) povećana na NAS$75.4 miliona od NAS$52.3 miliona u 2020 prvi kvartal, firma je rekao sve na voz slot mašine. Everi je prilagođen IBIT je bio NAS$isplaćeno 61,3 miliona u 2019 prvi kvartal.veri je besplatno protok novca je pozitivan NAS$43.5 miliona za prvih tri mjeseca 2021, u odnosu na NAS$21.2 miliona u 2019 prvi kvartal sve oblasti na nišan iz kasina pljačku.

Mi smo sa dobar početak u 2021 sa prvi kvartal rekord prihode i svih vremena kvartalni rekord neto prihod," rekao je Michael Rumbolz, grupa je glavni izvršni, u spreman komentarima prateće ponedjeljak je zarada oslobodi svi amerikanci baru i kasina trenere. Ključ vozač rast u naše igre i fintech posao segmenata je naše srednje-margini, povratni prihode," G Rumbolz dodao gospodar vrti kasinu nema depozit.

"Naš jaka početi da 2021, koja se nastavlja i u drugoj četvrtini, je veliki naznaka da smo već povrat naše prije pandemiju zamah, uključujući naše očekivanje da 2021 pun godine rezultati će prelazi nivoima postigao u 2019." veri objavili prošli mjesec da je G Rumbolz je da postane predsednik kompanije, pored svoju ulogu, kao glavni izvršni, zbog neriješenih penziju od sadašnjosti predsjedavajući, Miles Kilburna.r Kilburna će se povući u grupi godišnji general sastanak, Maja 19. gospodar vrti kasino.