archive

kad može da ti duplo u blackjack

Pismo je došao nakon New York AG Eric Schneiderman je tužba podnijeti naznačio da DraftKings uzeo u $48,742 iz Arizone igrača u 2014 kad može da ti duplo u blackjack. Račun također ima za cilj da razliku SAVETOVALISTU od lutrije igre i slot-kao mašine, koji su zabranjeni u Georgiji.
Arizona AG Mark Brnovich poslao pismo DraftKings i Fanduel u novembru tražila podatke o ikakvih transakcija, sa igrača iz svoje države. Račun će zabraniti ispod 18 godina igrača i set standarde za operatera i platiti-outa kad može da ti duplo u blackjack.
Takođe je sumnjao u proces u mjesto za blok igrača iz Arizone kada možeš da složiš u blackjack. Georgia poslanik predlaže SAVETOVALISTU regulisanje Još nade poslanik, Georgia state Sen. Ako prođe, to bi se preseliti na punu Kuću. Ako je prošlo, S što je kocka godina u atlantidi bahamima. To bi također zahtijevaju SAVETOVALISTU operatera za registraciju u Džordžiji i platiti početni honorar od 50.000 dolara plus 10 000 dolara godišnje. B 1515, što bi legalizovali online fantazija sportski kockanje u državi, od 5-2 glas što je kocka godina u koloradu.
Par izmjena očekuje, poput naknade dnevnik fantazija sportski kompanija će platiti za državu, kao da li da krenemo SAVETOVALISTU propisa sa Konjskim Trkama Komisije da Komisija za Igre.