latest

kockanje značenje riječi na engleskom

U zavisnosti od UnionPay karte (oboje dug i kreditne) u odnosu na gotovina kao izvor kockanje sredstva povećala u odnosu na zadnje dvije godine," zapazio Morgan Stanley kockanje značenje riječi na engleskom. "Koliko 70% od kockanja fondovi su pratili kroz UnionPay karte za mušterije kockanje više sume, u odnosu na 66 procenata 2016 i 60 posto u 2015." acau nedavno zategnuta gotovine pravila za vlasnici kopna Kini-izdao UnionPay kartice kockanje svijet trci za galaxy.

Od 4 jula, Makao suspendiran podizanje gotovine za imaju takve kartice u onih automatskih teller mašine (Atm) koji ne još imamo "znam tvoj kupac" (KYC) tehnologije. Potencijalnih uvezivanju na korištenja duguje/kartice u budućnost i dalje rizik da premije masa posao," ustanovi dodao kockanje vas neće obogatiti. U narednih 12 mjeseci, procenat česte putnici – one s namjerom da posjete Makao četiri ili više puta godišnje – je odbio od 48% u 2015 na 13% u 2017," kaže da je Morgan Stanley je poruku.acau ipak ostaje vrhu kasino igara odredište među Kineski kockari ispitanih, sa oko 70 posto Kineski kockari moraš ispitati novinarstvo koji kockao tamo "u poslednjih 12 meseci i [ima] namjeru da se kocka [ima] u narednih 12 mjeseci".

U posljednjih 12 mjeseci, Singapur je bio najpopularniji kockanje destinacija za Kineski kockari u Aziji izvan Makao," rekao je Morgan Stanley, na osnovu rezultati ispitivanja. "U narednih 12 mjeseci, svi van tržišta Makao pokazao visokog procenta Kineski kockare s namjerom da se kocka, sa značajniji skoči u Las Vegasu, Singapur, Australija, Maleziji i," to je dodao.p rema riječima istraživanje, Filipinima je "najmanje preferiram" kockanje destinacija za Kineski kockari. Ali Morgan Stanley je rekao da očekuje da će se to promijeniti počinje u 2017 . Očekujemo rasta Kineski posjetitelj dolascima na Filipinima ubrzati u narednih nekoliko godina. Ovo je vođen poboljšana geopolitički vezu između Kine i na Filipinima, i vize na dolazak gotovo da Kinezi posjetilaca (turneje grupe) u avgustu – što bi moglo uskoro postati viza, u našem mišljenju," kaže instituciji. kockanje žena bluz freddie kralj.