gambling-news

isti dan novac iz kasina

Figueredo je dobio 30 dana da se žalite na Švicarskom Federalni kriminalnog Suda i 5 dana da obavestim FOJ bilo namjerom da je žalbu protiv četvrtak je presuda, a ako analizirati, bi da ga vidimo se pridružiti momak bivši ULAZNICE potpredsjednik Jeffrey Webb u Američkom pritvoru isti dan novac iz kasina.

U svom izručenje presudi, FOJ je zaključio da je sve uslove za izručenje su ispunjene. U međuvremenu izručenje od bivšeg ULAZNICE potpredsjednika Eugenio Figueredo da Sjedinjenih Država da odgovorim na optužbe u fudbalu je najveća ikada korupcije skandal je odobren u Švicarskoj u četvrtak.Švicarske Federalnog biroa Pravde (FOJ) pristala da se predaju Figueredo NAS tužioci četiri mjeseca nakon Godine i šest drugih visoki zvaničnici su uhapšeni u upada na ULAZNICE je luksuz Zurichu hotel.
Valcke nije bio ime na tim dokumentima, iako je bio optužen za prijenos $10 miliona kao dio navodnom podmititi da pomognem Južnoj Africi pobijediti pravo da domaćin 2010 Svjetskog Kupa isti dan novac iz online kasino. Sepp Blatter je desna ruka na ULAZNICE je laknulo dužnosti i lica zvaničnu istragu nakon svježe optužbe za Svetski Kup Karte Plan. Figueredo trenutno je na uslovnoj koji je priznao da nije kriv za optužbe protiv njega zašto je kocka ohrabren britanskom zakonu. Figueredo je optužen za primanja mita vredi milione dolara od Godine sportski marketing kompanija u vezi sa prodaje i marketinga prava da je Potvrdila Amerika turnire u 2015, 2016, 2019 i 2023 zašto je kocka zabranjen u indoneziji. Figueredo je i navodni da stekao NAS državljanstvo na prevaru podnošenjem falsifikovao lekarskim u 2005 i 2006 zašto je kocka zabranjen u koreji.