classic-news

rijeka kri kazina i dalje otvorena

Spisak govornika je otkrio za ove godine je Samit iGaming na Malti (SiGMA), koja uzima mjesto za četiri dana između 30 oktobra i 2 novembru rijeka kri kazina i dalje otvorena. Među onima koje će govoriti je Joseph Cuscieri, izvršna predsjedavajući Lutrija i Igre Vlasti, koji će biti o Malteški igara regulatorne mreže.
Nick Nocton, direktor igara i kladim grupa u Londonu advokatskoj firmi Jeffrey Zelene Russell Zakon, bit će deliti svoje stavove o izvodljivo jednog globalizacije kockanje tržišta sac dos rulet ordinateur. Još vrhunac će biti razgovarati sa mobilnog i online casino igre kompanija LeoVegas DIREKTOR Johan Styren, koji će o rastu mobilni proizvoda sac dos rulet nasa. Preko 500 prisutni su se očekuje na Interkontinentalnog Bay Areni, uključujući dobavljača, C-nivou direktori, filijala i marketing partneri sac dos rulet čudesna. Više od 60 govornika će pokriti teme poput propisa, oporezivanje, zakonodavstvo, bankarski i softver razvoj sac dos rulet minnie.
Tamo će biti i umrežavanje mogućnosti za one koji pohađaju zbogom postupak cetvrtog dana. Preko 250 sam-gaming kompanije su bazirani na Malti, a na ostrvu je domaćin preko 8.000 tržištu zaposlenih..