article

crni i bijeli unije jack posteljinu

Igre Inc osnovana od strane industrije veterana koji su stručnost pomoći nova kompanija da rastu u prostor za igru Lee Moore, suosnivač Igre Inc, rekao je: "Mi uvek sam se ponosio sebe da zaposlim kreativno i dinamika pojedinci i Jason krpelja te kutije crni i bijeli unije jack posteljinu. Nije mnogo, narode, imam iskustva ili njegovo znanje o online kockanje. Drago nam je što smo imati ga na brodu." Jason o'shea rekao: "To je uzbudljivo biti sa tako ambicioznim i inovativne mlada kompaniju i da radi kod tako nadaren tim programeri i igre dizajnera.
Njegov obožavanje. O'shea će biti odgovoran za zapošljavanje nova igra studija i distribucija Igre Inc je zaštićena i studio partner sadržaja preko velike Utakmice Inc mreže. On je naslikao njegovu kuću u plavo (Chelsea) i nervira njegove komšije sa lokalnim nogomet pjesme na utakmicu dana.. Online mjesta investitor i penguintv Igre Inc je objavila imenovanje Jason o'shea za svog novog Komercijalnog Direktora crni i bijeli unije jack otirač. O'shea će tražiti novi strateški partnerstva sa reda-jedan operatera i dobavljača i mali biznisa imaju isti, nadgledanje planirano period proširenje kao kompanija izgleda da svoje povećati svoje tragove i distribuciju crni i bijeli unije jack jastuk.

fudbalu, je također naveden. Igre Inc je jak, spretni kompaniju sa jedinstven pristup igre razvoj i jedva čekam da pomaže kompanija ostvariti svoje ciljeve." Simon Rajt je bila oboje igrač i posmatrač internet kasino industrija za preko 15 godina šta je rulet liči. O'shea dovodi pregrst iskustva da Unutrašnjosti, UK-firme, sa više od deset godina radim sa neke od najvećih imena u online igre prostor, uključujući, NEKTAN, NIKS Igara Grupe, SG Digitalni i Neto Zabavu.